5.11.10

Filme inspirate din jocuri

   De obicei filmele inspirate din jocuri video nu prea rezista la transpunerea pe ecran, dar asta nu înseamna ca nu le asteptam cu nerabdare. Sa aruncam o privire în viitorul genului, mai ales ca astazi am primit una dintre cele mai bune vesti: filmul Bioshock, inspirat de unul dintre cele mai tari jocuri ale tuturor timpurilor, o sa apara pâna la urma pe marele ecran. Potentialul lui Bioshock este incredibil, mai ales datorita subiectului sau si-al implicatiilor morale pe care acesta le ridica. Extrem de apreciat de fani din lumea întreaga, BioShock se regaseste pe listele de "must" alte tuturor gamer-ilor, iar aspectul ultra-sofisticat al jocului, latit pe un ecran mare, ar da gata orice amator de SF.
  





  

   Despre Printul Persiei: Nisipurile timpului nu mai este mai nimic de zis, doar ca se anunta deja a fi unul dintre marile succese de casa ale anului viitor. Una dintre cele mai bine vândute serii de jocuri ale tuturor timpurilor, Printul Persiei are toate sansele sa dea nastere unei adevarate francize, cu Jake Gyllenhaal în rolul printului Dastan, cel care trebuie sa treaca printr-o multime de aventuri pline de nisip, sa lupte cu Dahaka 
   Resident Evil:noul film va fi 3D si ca personajul ei va fi însotit de aceasta data si de clonele ei din partea a treia a francizei. Actiunea va avea loc în mare parte la Tokyo, acolo unde s-au regrupat membrii supravietuitori ai corporatiei Umbrella.
   Cu un buget de peste 100 de milioane de dolari, filmul World of Warcraft ar putea aparea pe ecrane în 2011. Regizor este nimeni altul decât Sam Raimi, omul din spatele lui Spider-Man, care s-a îndragostit de joc, va avea un subiect propriu, reciclând cu toate acestea personaje si locatii din universul WoW. În acest moment scenariul este în curs de scriere, iar printre posibilii interpreti s-ar putea numara David Wenham.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu